Home - arch - Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα

Posted on May 17, 2017 in arch

Η Ελλάδα είναι πάντα μια από τις κορυφαίες τουριστικές επιλογές τόσο για τους Ευρωπαίους όσο και για τους υπόλοιπους λαούς. Συγκαταλέγεται στους τοπ προορισμούς ενώ μερικά από τα νησιά μας, όπως η Σαντορίνη βρίσκονται στα must σημεία που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Είτε προτιμάτε καταγάλανες παραλίες με ψιλή άμμο, είτε αγαπάτε τα βότσαλα και τις βαθιές θάλασσες του Ιόνιου πελάγους, η Ελλάδα έχει να σας προσφέρει ό,τι ακριβώς ζητάτε!

Πως όμως μπορούμε να οργανώσουμε τις καλύτερες διακοπές της ζωής μας σε κάποιο Ελληνικό νησί; Πως θα κλείσουμε τις καλύτερες τιμές και θα έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις;

Με τη βοήθεια του travelo.gr θα προσπαθήσουμε σας βοηθήσουμε έτσι ώστε να κλείσετε τις ονειρικές σας διακοπές, σε τιμή που δεν θα θυμάστε μια ζωή!

Οργανώστε το ταξίδι σας μήνες πριν

Μπορεί να σκέφτεστε ότι βρίσκεστε στην Ελλάδα, οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερος προγραμματισμός αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα! Επειδή η χώρα μας το καλοκαίρι γίνεται δημοφιλείς προορισμός – τόσο για ξένους όσο και για εμάς – θα πρέπει να φροντίσετε να κλείσετε τις διακοπές σας όσο γίνεται πιο νωρίς. Εάν θα επιλέξετε ένα μέρος ιδιαίτερα δημοφιλή, η κράτηση τόσο για ξενοδοχείο όσο και για την μετάβασή σας(αεροπορικά εισιτήρια ή ακτοπλοϊκά) θα πρέπει να γίνει 2-4 μήνες πιο πριν. Στην περίπτωση που επιλέξετε ένα μέρος όχι και τόσο δημοφιλές, μπορείτε να κάνετε τη κράτησή σας και πιο αργά – το πολύ όμως εώς 1 μήνα πριν την προγραμματισμένη αναχώρησή σας.

Κάντε σωστή αναζήτηση για το μέρος που θα επισκεφθείτε

Είδατε ένα μέρος από φωτογραφίες και αμέσως θέλετε να το επισκεφθείτε; Ξανά σκεφθείτε το! Στις φωτογραφίες συνήθως παρουσιάζονται τα καλύτερα στιγμιότυπα ενός μέρους – και πολύ πιθανόν να μην έχει τίποτα άλλο να μας προσφέρει. Γι’αυτό το λόγο πρέπει να κάνετε μια εκτεταμένη αναζήτηση και να βρείτε από άτομα που έχουν επισκεφθεί το μέρος, τις δικές τους κριτικές και γνώμες. Η άποψη ατόμων που έχουν ήδη πάει σε ένα μέρος, μετράει πολύ περισσότερο από μια φωτογραφία!

Τέλος, δείτε εάν το μέρος καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. Εάν είστε οικογένεια θα θέλετε ένα μέρος πιο ήρεμο, κατάλληλο για παιδιά. Εάν είστε μόνος ή ένα νεανικό ζευγάρι, θα θέλετε κάποιο μέρος με ζωντανή νύχτα και μέρη για να βγείτε.

Προτιμήστε τις ιστοσελίδες για τις κρατήσεις σας

Τα διαδικτυακά τουριστικά γραφεία θα σας προσφέρουν σίγουρα τη καλύτερη τιμή ανάμεσα σε όλα όσα θα δείτε κατά την αναζήτησή σας. Λόγω άλλων κοστολογίων αλλά και καλύτερου μάρκετινγκ, τα online ταξιδιωτικά πρακτορεία έχουν σχεδόν πάντα καλύτερες τιμές από τα αντίστοιχα offline. Ένα τέτοιο τρανό παράδειγμα είναι το ταξιδιωτικό γραφείο airtickets. Ξεκίνησε ως απλό ταξιδιωτικό πρακτορείο πριν από αρκετά χρόνια και πλέον είναι το νο1 online ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα αλλά και με σημαντικό μερίδιο και στην Ευρώπη.

Μέσω της airtickets μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια καθώς και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά,κ.α. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την airtickets στην ιστοσελίδα https://www.travelo.gr/airtickets-aeroporika-eisitiria/

Δείτε τους ανέμους!

Μπορεί να ακούγεται λίγο «άτοπο» όμως το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι επισκέπτονται τα Ελληνικά νησιά! Ο καιρός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να σας χαλάσει τις διακοπές, ειδικά στα νησιά του Αιγαίου, λόγω των δυνατών ανέμων. Στη καλύτερη περίπτωση θα μπορείτε να κάνετε μπάνιο στην αντίθετη πλευρά των ανέμων(εάν έχει ανέμους στη Βόρεια πλευρά, θα είναι ήσυχα στη νότια πλευρά). Στη χειρότερη, δε θα απολαύσετε τις παραλίες!

Αφιέρωμα στα Ελληνικά νησιά

Μάθετε τα πάντα για το μέρος που θα μείνετε

Πριν επισκεφθείτε την τοποθεσία που θα μείνετε, καλό είναι να μάθετε όλες τις βασικές λεπτομέρειες όπως τι έχει τριγύρω, τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ καθώς κι αν υπάρχει κάποιο κέντρο υγείας στη περιοχή. Σίγουρα όλα αυτά θα σας χρειαστούν σε μια δύσκολη στιγμή!

Με σωστό προγραμματισμό καθώς και αναζήτηση, μπορείτε εύκολα να κλείσετε τις δικές σας διακοπές δίχως υπέρογκα ποσά και με την καλύτερη σχεδίαση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *